Jul og vinter | Reuma-Sol

Reuma-Sol utebilde Reuma-Sol bassengtrening Helsehuset på Reuma-Sol Bassengtrening på Reuma Sol Bilde av hotellrom på Reuma-sol Bilde av leilighet på Reuma-sol Moden mann i basseng ser i kameraet
This is an example of a HTML caption with a link.

Vinter i varmen!

Bli med på våre fellesreiser til Reuma-Sol på Costa Blanca-kysten i Spania! Vi har hele seks avreiser i vinter, og du velger selv hvor mange uker du vil bli. Seneste hjemreise er først 21. mars, så du kan oppholde deg hele vinteren i varmere strøk om du ønsker. I prisene inkluderer vi velkomstmiddag og utflukt med sightseeing slik at du blir litt bedre kjent. Vi spanderer også festmiddag jul- og nyttårsaften om du feirer høytiden med oss.

Vi har holdt av både leiligheter, hotellrom og flybilletter. Første avreise er onsdag 13. desember og siste mulighet er 17. januar. Prisene finner du nederst på siden.

Det er deilig å være på Reuma-Sol når det er som mørkest og kaldest her hjemme. Om vinteren er temperaturen på dagtid i snitt hele 15 varmegrader, og på Reuma-Sol venter oppvarmet svømmebasseng, gulvvarme i leilighetene/på hotellrommene samt norske dyner. Her er også norske TV-kanaler og gratis internett slik at du lett kan holde kontakt med dem der hjemme. På Reuma-Sol er det skandinavisktalende personale og et variert tilbud av fysikalske behandlinger, om du skulle ha behov for det. Hver uke arrangeres det en mengde aktiviteter på senteret. Noen hvor vi får beveget oss litt, slik som stavganggruppe, bassengtrening og aerobic, mens andre er av det mer sosiale slaget som kaffekos, boccia og markedstur.

Reuma-Sol, som eies av Norsk Revmatikerforbund, er kjent for sin lune og trygge atmosfære med imøtekommende betjening og hyggelige medreisende. Vi lover at du blir godt tatt vare på. Reuma-Sol er sjelden vare!

Program og priser Reuma-Sol
Helse:

Eget helsehus med døgnåpen resepsjon, stor fysioterapiavdeling, treningssal med organiserte treningsaktiviteter, spa-avdeling, oppvarmet basseng til 34 grader og sykepleietjeneste. Fysioeterapeuter med offentlig godkjenning. Du kan søke HELFO om refusjon av behandlinger etter hjemkomst, på samme måte som om behandlingen var i Norge.

Reuma-Sol er godt tilrettelagt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede

Personlig trener
Senterets fysioterapeuter kan legge opp treningsplan for hver enkelt. Her får du time hos fysioterapeut til en brøkdel av det du må betale for en personlig trener hjemme i Norge. Terapeutene har minst tre års utdanning, og mange har god kunnskap om kosthold, og kan se det i sammenheng med treningen. Alt kan skreddersys etter ditt behov og ønske.

Flere bassenger
Trening i vann med 34 grader er dokumentert gunstig for revmatikere. Derfor er det alltid ett basseng på Reuma-Sol som holder denne temperaturen. Vår, høst og sommer er det utebassenget som benyttes. Dette ligger i hjertet av Reuma-Sol, og her er det både solstoler og barnebasseng i umiddelbar nærhet. Utendørs finnes også et basseng med saltvann for de av oss som reagerer på klor. Bading i saltvann er for øvrig gunstig for alle.
Om vinteren benyttes innebassenget med 34 grader i vannet.

Skreddersydd treningstilbud for grupper
Reuma-Sol legger også opp trening for grupper som har spesifikke behov. Da er det viktig å være ute i god tid. Ta kontakt med helseavdelingen for ytterligere informasjon:

E-post: helse@reuma-sol.com

To damer trener med manualer
Bo:

Du kan velge å bo i 3-roms leilighet eller på hotellrom. Reiser du alene vi du ha leiligheten/hotellrommet for det seg selv.

På Reuma-Sol er det tre typer leiligheter. A-leilighetene ligger i første eller annen etasje (ikke heis). To soverom med to sengeplasser på hvert rom, oppholdsrom med kjøkkenkrok, et bad og terrasse. Norsk TV.

B-leilighetene ligger alle i andre etasje (ikke heis). Disse er som A-leilighetene, men med to bad..

C-leilighetene er tilpasset bevegelseshemmede, og ligger i første etasje. To soverom, det ene med to senger og det andre med en seng som er elektrisk justerbar. Også elektrisk justerbar stol i stuen. Badet i leiligheten er stort og har holdere i dusj og ved toalett. Oppholdsrom med terrasse og norsk TV.

Alle leilighetene har kjøkkenkrok med kokemuligheter, kjøleskap, kaffetrakter og kjøkkenutstyr til 4 personer.

Hotellrommene ligger i senterets hotellfløy, og er moderne og komfortable med balkong/uteplass. Frokost er inkludert når du bor på hotellet (ingen mulighet til å lage mat).

Dame som ligger med hodet på puten.
Beliggenhet:

Reuma-Sol ligger mellom Valencia og Alicante, like ved byen Alfaz del Pi, og bare tre km fra Costa Blancas vakre strender. Du kan enten ta deg rundt på egen hånd, eller være med på våre arrangerte utflukter til nærliggende områder og byer som for eksempel Altea og Benidorm. På Costa Blanca-kysten finner du det beste av hva Spania kan by på både av kulinariske og kulturelle opplevelser. Kanskje du også vil leie bil en dag? Vi hjelper deg.

Transport:

Vi flyr med SAS direkte fra Gardermoen til Alicante. Si fra ved bestilling om du behøver assistanse med rullestol for å komme inn og ut av flyet.

I Alicante venter bussen som tar oss til direkte til Reuma-Sol (ca en time).

Reiser du til Alicante med et annet fly enn oppsatt, har vi ikke egen buss som henter, men en felles flybuss med stopp underveis. Denne transporten egner seg ikke for deg som er avhengig av rullestol. Mot pristillegg arrangerer vi i stedet privat transfer som går direkte til Reuma-Sol. Også andre som ønsker en smidig og rask transfer, kan oppgradere til privat transfer. Pristillegget beror på hvor mange personer som reiser sammen.

Det er også enkelt å ta seg til Reuma-Sol med leiebil fra flyplassen. Vi har meget gode priser på bil du kan ha under hele oppholdet. Fleksibelt og bekvemt. Kontakt oss for tilbud.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

På våre fellesreiser inkluderer vi middag den første kvelden slik at vi kan bli litt bedre kjent med hverandre, og på jul- og nyttårsaften dekker vi opp til festmiddager som inkluderte i reisens pris. Utover det kan du tilberede mat i leiligheten eller kjøpe måltider i restauranten på Reuma-Sol, eller besøke andre spisesteder i nærliggende byer. Bor du på hotellrom anbefaler vi at du bestiller fullpensjon siden det ikke er kokemuligheter på rommet.

På senteret finnes et lite supermarked med både norske og spanske dagligvarer.

Skål med fiskesuppe
Aktiviteter:

Reuma-Sol tilbyr mange treningsaktiviteter og sosiale sammenkomster både på dag- og kveldstid. Det legges opp ukesplan hvor du kan finne tilbud som f.eks aerobic, bassengtrening, pilates, bingo, botanisk vandring, utflukter, grillkvelder og masse mer.

Reuma-Sol befinner seg mellom kjente turistbyer og idylliske spanske perler som også kan utforskes på egen hånd.

Par som danser mot blå himmel
Annet:

Reuma-Sol er et røykfritt senter, utover noen få områder utendørs der det likevel er mulig å røyke.

Reuma-Sol strekker seg utover et stort område med flotte opparbeidede arealer med palmer, appelsintrær og et gammelt herskapshus (finca) fra 1700-tallet. Senteret eies og drives av Norges Revmatikerforbund, og du kan lese mer i vår fine brosjyre (pdf som åpnes i eget vindu).

Solnedgang med rød himmel
Til toppen

Program og priser

Prisene nedenfor gjelder for to uker, og inkluderer fly tur/retur fra Oslo, transfer, opphold på Reuma-Sol, velkomstmiddag, festmiddager på jul- og nyttårsaften og sightseeingutflukt.

Det lar seg også gjøre å reise fra andre flyplasser i Norge. Datoene og prisene kan da bli noe endret. De oppgitte prisene er basert på de rimeligste flybillettene. Prisendring kan forekomme dersom disse er utsolgt. Alle priser er per person.

Fellesreiser til Reuma-Sol - pris for to uker: Pris per ekstra uke:
Opphold i leilighet: 13. des 20. des 27. des 3. jan 10. jan 17. jan for ekstrauke(r) i perioden 27/12-14/2 for ekstrauke(r) i perioden 15/2-21/3*
Vi er fire som reiser sammen 7450 9200 9200 7350 7350 7350 1800 2075
Vi er tre som reiser sammen 7950 9800 9800 7950 7950 7950 2100 2395
Vi er to som reiser sammen 8850 10900 10900 9050 9050 9050 2350 3050
Jeg reiser alene 11990 13500 14200 12550 12550 12550 3670 4875

Hotell m/frokost:
Vi er to som reiser sammen 10415 10590 12495 10650 10650 10650 2900 4075
Jeg reiser alene 14715 14950 16290 14440 14440 14440 4750 6450
*Siste mulige hjemreise er 21/3
Eventuelle tillegg per dag (leilighet): Frokost kr 80 | Halvpensjon kr 200 | Helpensjon kr 300.
Eventuelle tillegg per dag (hotell): Halvpensjon kr 120 | Helpensjon kr 210.

Send oss en forespørsel! Vi kommer snarest mulig tilbake til deg med bekreftelse.

Jul og vinter | Reuma-Sol

Her velger du din reise:


Siste mulige hjemreise er 21. mars.
Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger: