Loma Estrella | Gran Canaria

Terasse med stor kaktus foran To menn sitter på en benk og ser ut over havet i Arguineguin. Bystranden i Arguieneguin Bassengområdet på Valle Marina Familie på tur i fjellterreng
This is an example of a HTML caption with a link.

Langtidsleie i Arguineguin

Kunne du tenke deg å bytte snø og is med sol og sommer? Mange nordmenn har funnet sitt vinterparadis i Arguineguin på Gran Canaria. Her ligger Sjømannskirken og her er det norsk klubb med sosiale aktiviteter og mange tilbud. Byen ligger på den mest solsikre delen av øya, og det er kort vei til Valle Marina om du ønsker behandling under oppholdet. I nærheten har vi strender som Amadores, Anfi del mar og stranden i Patalavaca.

Vi kan nå tilby langtidsleie av fine leiligheter i leilighetskomplekset Loma Estrella som ligger like ovenfor sentrum, og med utsikt mot omgivelsene og ned mot bysentrum og havet. Leilighetene har ett soverom med to enkeltsenger, bad med dusj, stue med kjøkkenkrok og terrasse eller balkong. Felles basseng med solsenger. Du kan allerede leie til våren og sommeren, eller kanskje du vil vente til neste vinter? Kun få leiligheter - vær rask!

Program og priser Loma Estrella
Helse:

I tillegg til det helsebringende klimaet, kan du få fysikalsk behandling på Valle Marina som ligger en halv times spasertur til Arguineguin (eller en kort taxitur). Her er helsesenter med treningsstudio og tilbud om fysikalsk behandling fra norske/skandinaviske terapeuter med refusjonsrett fra HELFO. To svømmebasseng (det ene er oppvarmet).

Eventuelle behandlinger betales på reisemålet, men du kan etter hjemkomst søke Helfo om stønad til refusjon, dersom slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge.

For mer informasjon om fysikalsk behandling, se Gran Fysios hjemmesider.

To damer trener med manualer
Bo:

Leilighetene på Loma Estrella er på 33 kvm og består av ett soverom med to enkeltsenger, bad med dusj, stue med kjøkkenkrok og terrasse eller balkong. Her wifi, norske tv-kanaler, vaskemaskin, stekeovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter og vannkoker.

Det er trapper uten heis i anlegget. Passer ikke bevegelseshemmede.

Ved langtidsleie må man ofte betale ekstra for forbruk av vann og strøm, men hos oss er dette inkludert i prisene. Også utvask etter endt leie er inkludert, mens vask under oppholdet må besørges av leietaker (eget skap med rengjøringsutstyr). I leiligheten er det både, sengetøy, håndklær og badehåndklær (vaskes av leietaker).

Leilighetene ligger både i første og andre etasje, og kan variere noe i utforming og stil. Bildene kan derfor fravike noe fra leiligheten som tildeles.

Beliggenhet:

Loma Estrella ligger på Loma Dos, et rolig område i populære Arguineguin. Anlegget ligger i en gate med lite trafikk. Det er 10 minutter å gå til sentrum av Arguineguin. Det er flott turområde i fjellet bare kort spasertur unna.

Transport:

Fly og transport fra flyplassen er ikke inkludert i leieprisene, men vi hjelper deg gjerne med bestilling av både fly og transfer. Kontakt oss for priser.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

Leilighetene har egen kjøkkenkrok med elektriske kokeplater, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin, så du kan fint tilberede mat her. Kjøkkenutstyret er nok imidlertid mer spartansk enn det de fleste av oss har i våre egne hjem.

I Arguineguin finnes det mange hyggelige restauranter og caféer som er åpne både på dag- og kveldstid. Her kan du spise smakfulle retter fra spansk- og internasjonalt kjøkken, eller kanskje du bare vil nyte en is eller en kaffe på en av fortauscaféene? Valget er ditt, mulighetene er mange.

bord med vinglass og tallerken med paella
Annet:

Oppholdet er beregnet på at man ordner seg selv. Leilighetene eies av Det Norske Helsesenter SA som også eier helse- og feriesenteret Valle Marina. Alle henvendelser vedrørende leiligheten gjøres til resepsjonen der. Leie forutsetter medlemskap i NAAF, og ett års medlemskap er inkludert i prisene.

Du bestemmer selv dato for ankomst (må ikke være den første i måneden), og månedsperioden starter fra ankomstdagen. Det er kun mulig å leie hele månedsperioder.

Til toppen

Leiepriser

Prisene er per person og for leie av leiligheten. Inkludert er wifi, norsk TV, sengetøy, håndklær, forbruk av strøm og vann samt utvask etter endt leie. Leie forutsetter medlemskap i NAAF (Norges Astma- og Allergiforbund), og ett års medlemskap er inkludert i prisene. Fly og transfer kommer i tillegg.

Loma Estrella, 2-roms leilighet 1 måned 2 måneder 3 måneder 4 måneder
Vi er to som deler 5400 10400 15400 20400
Jeg bor alene 10400 20400 30400 40400

Send inn din bestilling til oss. Vi kommer snarest mulig tilbake til deg med svar på om det er ledig.

Langtidsleie | Loma Estrella

I hvilken periode vil du leie?






Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger (ikke helseopplysninger*):

* Helseopplysninger er sensitive, og skal ikke sendes elektronisk her. Helsereiser har ikke behov for slike opplysninger for å gjennomføre reisen. Helseopplysninger skal kun gis til behandlende helsepersonell.