Personvernerklæring

For å kunne gjennomføre våre reiser er det nødvendig å innhente enkelte personopplysninger fra våre kunder. Når du bestiller og betaler din reise, samtykker du samtidig til at dine personopplysninger blir behandlet i henhold til personopplysningsloven (POL).

Personopplysningene som vi behøver er navn, kjønn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Opplysningene samler vi inn på telefon ved bestilling, eller via e-post eller vår nettside.

Dersom du av helsemessige årsaker har behov for hjelpemidler under reisen (rullestol, surstoff etc.), må dette også registreres. Det samme gjelder f.eks. allergier, matintoleranse osv. dersom måltider inngår i reisen. Vi henstiller våre kunder til kun å oppgi helseinformasjon som er strengt nødvendig for gjennomføring av selve reisen. Helseopplysninger i forbindelse med legebesøk / behandlinger som foretas i løpet av reisen skal gis direkte til behandlende institusjon (lege, terapeut eller sykepleier ol.).

Personopplysninger du oppgir til Helsereiser kan også bli lagret av våre samarbeidspartnere som flyselskap, hotell, leverandører av våre datatjenester og administrative tjenester som regnskap o.l.

Vi kan også benytte dine personopplysninger til å kontakte deg med spørsmål om hvordan reisen din har vært, og med informasjon og tilbud om nye reiser vi arrangerer. Vi sender også ut nyhetsbrev på e-post dersom du har samtykket til det. Du kan når som helst melde deg av vår e-postliste.

Gjennom din bestilling av reise tillater du at dine personopplysninger lagres av Helsereiser i tre år.

Vi benytter Google Analytics for analyse av brukeradferd på vårt nettsted: helsereiser.no. Google Analytics bruker informasjonskapsler (cookies) for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Utover dette anvendes ikke cookies eller annet sporingsverktøy. Vær oppmerksom på at vanlig e-postkommunikasjon på internett ikke er kryptert . Man skal derfor alltid være forsiktig med å formidle sensitive personopplysninger som f.eks. helseinformasjon på e-post. Det samme gjelder ved bruk av forespørselskjemaer på vår hjemmeside.

Helsereiser AS (org nr 964991391) er ansvarlig for personopplysningene ifølge personopplysningsloven. De som ønsker informasjon om hvilke opplysninger som er registrert bes kontakte oss skriftlig om dette. Vår adresse er Professor Dahls gate 32, 0260 Oslo. E-post: helsereiser@travelnet.no.