Gruppereiser | Reuma-Sol

Reuma-Sol utebilde Reuma-Sol bassengtrening Helsehuset på Reuma-Sol Bassengtrening på Reuma Sol Bilde av leilighet på Reuma-sol Bilde av hotellrommet Moden mann i basseng ser i kameraet
This is an example of a HTML caption with a link.

Gruppeturer med revmatikere fra ditt distrikt!

I femten år har Norsk Revmatikerforbunds (NRF) mange lokallag arrangert gruppereiser fra sine distrikter til sitt flotte ferie- og behandlingssenter Reuma-Sol på Costa Blanca-kysten i Spania. Turene blir mer og mer populære, og stadig flere lokallag arrangerer sine egne turer.

Her kombineres hyggelig sosialt samvær med velgjørende behandling i et godt og varmt klima. Kanskje på tide å bli med?

Se oversikt over gruppeturene i høst.

Er du interessert i å være med, ta kontakt med oss eller fylkeslaget ditt for program og priser.

Program og priser Reuma-Sol
Turene:

Turene foregår med fly fra hele landet i regi av det lokale fylkeslaget til NRF. Kontakt ditt fylkeslag eller oss for å bli med. Reisene er åpen for alle, og her finner du oppsatte turer for våren 2017 (åpnes som egen pdf-fil). Gruppeleder er med fra Norge, og nye turer kommer til etterhvert.

Mange mennesker sitter ute i fincaen på Reuma-Sol
Helse:

Eget helsehus med døgnåpen resepsjon, stor fysioterapiavdeling, treningssal med organiserte treningsaktiviteter, spa-avdeling, oppvarmet basseng (innendørsbasseng oppvarmet til 34 grader) og sykepleietjeneste. Fysioeterapeuter med offentlig godkjenning. Du kan søke HELFO om refusjon av behandlinger etter hjemkomst, på samme måte som om behandlingen var i Norge.

Reuma-Sol er godt tilrettelagt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede.

To damer trener med manualer
Bo:

Du kan velge mellom å bo på hotellrom eller i leiligheter. Hotellet har rom med to senger, bad og balkong. Heis. Noen rom er tilpasset bevegelseshemmede der både en av stolene og en av sengene er elektrisk justerbar. På disse rommene er badet utstyrt med holdere i dusj og ved toalett.

Alle rommene er utstyrt med norsk TV, kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker (det er ikke mulighet til å lage mat på rommene).

Det finnes tre type leiligheter. A-leilighetene ligger i første eller annen etasje (ikke heis). To soverom med to sengeplasser på hvert rom, oppholdsrom med kjøkkenkrok, et bad og terrasse. Norsk TV.

B-leilighetene ligger alle i andre etasje (ikke heis). Disse er som A-leilighetene, men med to bad.

C-leilighetene er tilpasset bevegelseshemmede, og ligger i første etasje. To soverom, det ene med to senger og det andre med en seng som er elektrisk justerbar. Også elektrisk justerbar stol i stuen. Badet i leiligheten er stort og har holdere i dusj og ved toalett. Oppholdsrom med terrasse og norsk TV.

Alle leilighetene har kjøkkenkrok med kokemuligheter, kjøleskap, kaffetrakter og kjøkkenutstyr til 4 personer.

Hotellrommene er beregnet for to, men mot tillegg kan du bo alene. Innkvartering i leiligheter er basert på at flere deler samme leilighet, men man kan mot tillegg få både soverom og leilighet alene.

Dame som ligger med hodet på puten.
Beliggenhet:

Reuma-Sol ligger mellom Valencia og Alicante, like ved byen Alfaz del Pi, og bare tre km fra Costa Blancas vakre strender. Du kan enten ta deg rundt på egen hånd, eller være med på våre arrangerte utflukter til nærliggende områder og byer som for eksempel Altea og Benidorm. På Costa Blanca-kysten finner du det beste av hva Spania kan by på både av kulinariske og kulturelle opplevelser. Kanskje du også vil leie bil en dag? Vi hjelper deg.

Transport:

Vi flyr med SAS og Norwegian fra nærmeste flyplass, enten via Oslo, eller direkte til Alicante. Derfra er det en snau times busstur til Reuma-Sol. Du kan få assistanse både på utreiseflyplassen og i Alicante. Vennligst gi beskjed om hva du behøver ved bestilling.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

Frokost er inkludert om du bestiller hotellrom. Du kan i tillegg bestille halv- eller helpensjon. Det er ingen måltider inkludert om du bor i leilighet, men du kan velge å kjøpe frokost, halv- eller helpensjon når du bestiller reisen. På senteret finnes restaurant med sitteplasser både ute og inne. Buffet og A la carte.

Lite supermarked med både norske og spanske dagligvarer.

Skål med fiskesuppe
Aktiviteter:

Reuma-Sol tilbyr mange treningsaktiviteter og sosiale sammenkomster både på dag- og kveldstid. Det legges opp ukesplan hvor du kan finne tilbud som f.eks aerobic, bassengtrening, pilates, bingo, botanisk vandring, utflukter, grillkvelder og masse mer.

Reuma-Sol befinner seg mellom kjente turistbyer og idylliske spanske perler som også kan utforskes på egen hånd.

Pilatestrening innendørs. Dame i forgrunnen
Annet:

Reuma-Sol er et røykfritt senter, utover noen få områder der det likevel er mulig å røyke. Røyking tillates kun i noen ytterst få leiligheter (på balkongen/terrassen), og vi kan dessverre ikke garantere at man får en slik leilighet, selv om det settes opp som et ønske på bestillingen.

Reuma-Sol strekker seg utover et stort område med flotte opparbeidede arealer med palmer, appelsintrær og et gammelt herskapshus (finca) fra 1700-tallet. Senteret eies og drives av Norges Revmatikerforbund, og du kan lese mer i vår fine brosjyre (pdf som åpnes i eget vindu).

Solnedgang med rød himmel
Til toppen

Program og priser

Det settes fortløpende opp nye gruppeturer fra NRFs fylkeslag, og turprogram for høsten 2017 finner du her (åpnes som egen pdf-fil). Er du interessert i å være med, ta kontakt med oss eller fylkeslaget ditt for program og priser.