Santara Resort | Costa Blanca

lobby med sittegrupper og sofaer i lyst skinn. Innendørs basseng. Grønn plante og lekre opprullede håndklar til bruk i Spaavdelingen. Gymsal med forskjellige apparater. kvinner gjør oppmykingsøvelser på gulvet Eksteriørt av bungalow med terasse interiør av kjøkkenet og spiseplassen. Restaurantbord med ølglass og nydelig anrettet salat i bolle. Kyststripe med bebyggelse sett fra vannet
This is an example of a HTML caption with a link.

Høstturer til Costa Blanca

Santara Resort ligger kun et kvarters kjøretur sydover fra Alicante flyplass, i Gran Alacant med kort vei til Middelhavet. Senteret ble åpnet for få år siden, og er et pent anlegg med tropisk basseng (åpent juni, juli og august), grøntområder og god standard på innkvarteringen. Her finner vi også et eget helsesenter med blant annet tilbud om fysikalsk behandling.

Anlegget passer ekstra godt for litt "eldre" gjester (55+) som vil leve et sosialt og aktivt liv. Flott resepsjon, restaurant og bar. Frisørsalong, kiosk, butikk og stor innendørs spa-avdeling med oppvarmet basseng, boblebad, tyrkisk bad og sauna.

Vi bor i moderne bungalower som ligger på rekke og rad. Romslige enheter med egen uteplass, stue og kjøkken i ett, bad/WC og ett eller to soverom.

På Santara Resort er det fine turmuligheter i rolige omgivelser der du f. eks. kan gå ned til Carabassi-stranden med fin og gyllen sand og innbydende krystallklart vann (ca 3,5 km hver vei). Eller kanskje du vil leie sykkel for å besøke den koselige fiskerlandsbyen Santa Pola. En hyggelig tur på fem kilometer.

Hit arrangerer vi to turer til høsten, der den siste er en to-ukers "dansetur" med dansekurs med Bente Hammer og dansekveld med Jenny Jenssen. Program og priser ser du nederst på siden.

Program og priser Santara Resort
Helse:

Medisinsk senter med både forebyggende og behandlende tilbud. Vi benytter skandinavisktalende fysioterapeut som holder til i gangavstand fra senteret. Si fra ved bestilling om du ønsker behandling.

Mannlig fysioterapeut og pasient gjør øvelser sammen
Bo:

Det finnes små og store bungalowleiligheter på området. Fra en til seks personer.

De mest benyttede leilighetene har stue/kjøkken, bad/WC og ett soverom. Disse passer best om du reiser alene, eller om dere er to.

De største leilighetene har to soverom og to bad. Her er det plass til fire - seks personer uten at det føles trangt.

Leilighetene er utstyrt med kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn, vaskemaskin, TV med diverse kanaler og gratis internett. Egen privat uteplass/terrasse til hver leilighet. Begrenset rengjøring.

To personer sitter på terrassen tilhørende sin leilighet Interiørbilde av stuen Interiørbilde av kjøkken med stuen i forgrunnen badet med veggfestet toalett og dusjkabinett
Beliggenhet:

Santara Resort og Spa ligger i et rolig boligområde i Gran Alacant, sør i provinsen Alicante, og kun 15 minutter fra Alicantes internasjonale flyplass. Det er fem kilometer til fiskerlandsbyen Santa Pola og 12 km til Alicante by.

Stranden ligger ca. 20 minutters spasertur fra resorten.

Transport:

Vi flyr direkte med SAS eller Norwegian fra Oslo til Alicante t/r. Fra flyplassen er det kun 15 minutters transfer til Santara Resort.

Muligheter for direktefly fra andre byer i Norge, eller med tilslutningsfly til/fra Gardermoen. Flytillegg kan forekomme. Vi ordner med assistanse på flyplassene om nødvendig. Si fra ved bestilling

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

Oppholdet er basert på selvhushold. Det er rikelige muligheter til å lage mat i leilighetene. Matvarebutikk finnes på området. Mot tillegg (se pristabellen nedenfor) kan du forhåndsbestille både frokost, halv- og helpensjon.

Stedets restaurant kan anbefales. Her serveres både spanske og internasjonale retter. I nærområdet, og særlig i fiskerlandsbyen Santa Pola finnes mange hyggelige spisesteder, cafeer og barer. Til Santa Pola er det kun en kort taxitur på ti minutter.

kelner kommer til bordet med mat
Aktiviteter:

Gran Alacant er et flott utgangspunkt for spennende utflukter. Herfra går det buss både til den koselige fiskerlandsbyen Santa Pola (ca 10 min) og til Alicante (ca 20 min). Alicante by (bildet) er vel verdt et besøk med yrende folkeliv, små trange gater, brede boulevarder og vakker strandpromenade. Meget gode shoppingmuligheter, mange restauranter og rikt fornøyelsesliv. Du kan enten ta deg rundt på egen hånd, eller du kan være med på våre arrangerte utflukter. Vår reiseleder kjenner området godt, og kan gi deg mange nyttige tips om steder som er verdt et besøk.

Bred promeande i Alicante
Til toppen

Program og priser

Prisene nedenfor er frapriser som inkluderer fly tur/retur Oslo-Alicante, transfer til Santara Resort t/r og opphold i leilighet. Prisene i tabellen er per person. Vi kan også hjelpe til med fly fra andre byer i Norge eller evt. tilslutningsfly t/r Oslo (flytillegg kan forekomme).

Høstturer til Santara Resort 20/9-5/10 23/10-6/11 *
Leil 1 (1 soverom):
Vi er to 11960 10200
Jeg bor alene 16900 14280
Leil 2 (2 soverom der ett er enkeltrom):
Vi er tre 11200 10300
Vi er to 12800 11950
Leil 3 (2 soverom):
Vi er fire 10900 9600
Eventuelle tillegg:
Frokost kr 80/dag | Halvpensjon kr 200/dag

VI KAN OGSÅ HJELPE DEG MED DIREKTEFLY FRA ANDRE BYER / TILSLUTNINGSFLY TIL OSLO.

* = Dansetur med Bente Hammer og Jenny Jenssen - se eget program.

Prisene er basert på våre rimeligste flybilletter. Send inn din forespørsel til oss snarest mulig.

Santara Resort | Spania

Høstturer til Santara Resort


Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger: