Kom i form | San Pedro

tre kvinner poserer fulle av gjørme på kropp og badeklær Bassengtrening Dame med ryggen til sitter i yogastilling på stranden. To smilende damer viser frem sine muskler i overarmen kollasje med ekteriørbilde samt to interiørbilder fra resepsjonen og frokostrestauranten Spaavdelingen på hotellet Kolasj med leilighet og dobbeltrom Kollasj med saltdiker, og pir med hus i vannet Fra takterassen med utsikt over havet står en gruppe mennesker og vinker med ryggen til kamera.
This is an example of a HTML caption with a link.

Kom i form med trening og yoga!

Vi gjentar suksessen de to siste årene og arrangerer trenings- og mosjonsstur til San Pedro del Pinatar ved La Manga i Spania i samarbeid med Frisksenteret i Ålesund.

Frisksenteret/Iformno er ansvarlig for treningsopplegget, og erfarne instruktører vil hjelpe deg slik at du får maks utbytte av turen. Det blir flere treningsøkter om dagen, og du velger selv hvor mye du vil være med på. Øktene vil bestå av trening i saltvannsbasseng, sirkeltrening på hotellets takterasse, stavgangkurs, Qi Gong og masse annet.

Jeg tror ikke jeg har ledd så mye...

Mange har allerede meldt seg på i år. Kanskje ikke så rart når vi hører hvor flotte våre tidligere gjester synes turene har vært. Her er en liten beretning fra kom i form-turen for to år siden.

Vi bor på firestjerners hotell med spa og thalassoterapi basert på de svært saltrike og helsefremmende vannkildene fra lagunen Mar Menor ved La Manga. Turen varer en uke, og avreise er fra Ålesund 30. september. Sommerheten har da gitt seg, men det er forsatt godt og varmt, og ideelt for trening og mosjon i flott kystnatur.

Turen er åpen for alle, og du behøver ikke treningsgrunnlag for å bli med. Avreise er fra Ålesund, men det er mulighet for tilslutningsfly eller direktefly fra andre byer (flytillegg kan tilkomme).

Program og priser San Pedro
Program:

Det legges opp til et variert program med blant annet fellestrening i basseng, stavgangkurs, Qi Gong yogaøvelser på stranden og sirkeltrening med styrkeøvelser.

Du vil få kyndig veiledning fra våre instruktører fra Frisksenteret/iformno i Ålesund. En av dagene blir satt av til aktiviteter på egen hånd.

To damer trener med manualer
Bo:

Vi bor på Hotel Lodomar Spa & Talasoterapia som er et firestjerners hotell med både hotellrom og leiligheter. Her er utendørs og innendørs basseng og spa med helsefremmende saltholdig vann fra naturreservatet like ved.

Lyse og komfortable dobbeltrom med dusj/WC, balkong, wifi, TV, safe og minibar. Leilighetene har separat soverom, dusj/WC, stue m/ kjøkkenkrok, balkong/terasse, wifi og TV.

Se hotellets hjemmeside for mer informasjon.

Dame som ligger med hodet på puten
Beliggenhet:

Hotellet ligger ved den lille kystbyen San Pedro del Pinatar som ligger i provinsen Murcia på den spanske Middelhavskysten. Like i nærheten finner vi den kjente saltvannslagunen Mar Menor.

Transport:

Vi flyr direkte med Norwegian fra Ålesund den 30. oktober kl 19:15 med ankomst Alicante kl 23:05. Hjemreisen etter en uke (7. oktober). Det lar seg også gjøre å reise fra andre byer i Norge. Flytillegg vil da som oftest tilkomme.

Fra flyplassen er det ca en times busstur til hotellet.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

I prisene er halvpensjon inkludert. I San Pedro del Pinatar finnes mange hyggelig restauranter med både spansk og internasjonal mat.

Skål med fiskesuppe
Aktiviteter:

På tider det ikke er satt opp program finnes mye å gjøre i nærområdet. Her er flotte muligheter for spaserturer på egen hånd i det fine, og nærmest uberørte kystlandskapet med strender, sanddyner og saltdiker.

San Pedro del Pinatar er en hyggelig liten by med en flott marina der man kan slappe av på en av de mange kafeene som vender ut mot bryggen og de fine båtene.

Hotellet tilbyr både spabehandling og thalassoterapi med leire og helsefremmende saltvann fra Mar Menor.

I prisen inkluderer vi tur til Alcante. En vakker by ideell for både shopping, kultur og cafebesøk (bildet under er fra byens vakre promenade).

den vakre promenaden i Alicante
Til toppen

Program og priser

Prisene nedenfor inkluderer fly tur/retur fra Ålesund, gruppetrening med instruktører, transfer og opphold i leiligheter eller i hotellrom med halvpensjon, samt shoppingutflukt til Alicante. Prisene er per person, og basert på flyselskapenes rimeligste flybilletter. Tillegg kan forekomme om disse er utsolgt. Vi kan også hjelpe til med fly fra andre byer i Norge (flytillegg kan tilkomme).

Utreise 30. sept. - hjemreise 7. okt.
Opphold i hotellrom: halvpensjon
Vi er to som deler rom. fullt
Jeg reiser alene. fullt

Opphold i leilighet:
Vi er to som deler leilighet. fullt
Jeg reiser alene. fullt

San Pedro | Spania

Kom i form, San Pedro, 1.-8. oktober 2016. Avreise fra Ålesund.
Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger: